Zoekresultaten

Midden Nederland

Support Digital Solutions (Dental)- Midden Nederland

Als medewerker First Level Support verleen je met de Digitale Helpdesk service aan dentale praktijken en laboratoria. Je vindt het leuk met cadcamsystemen te werken. Bedrijf met een goede marktpositie.
Gepubliceerd: 01-11-2019
Referentie nr:#HIDR00446
Midden Nederland

Customer Support Orthodontie- Midden Nederland

Als Customer Support medewerker Orthodontie ondersteun je de salesresultaten door pro-actief en zelfstandig klanten te helpen met vooral de workflow rond (onzichtbare) aligners. Een functie waarbij je na een aantal jaren kunt doorgroeien naar bijvoorbeeld een commerciële buitendienstfunctie.
Gepubliceerd: 01-11-2019
Referentie nr:#HIDR00445
Nederland (Centraal)

Clinical Services Engineer Cardiac Rhytm- Nederland (Centraal)

De Clinical Services Engineer (voor Pacemakers en ICD's) werkt met innovatieve producten in een sterk en internationaal bedrijf. Dynamisch. Goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen.
Gepubliceerd: 05-01-2011
Referentie nr:#HIHD00234
Nederland

Account Managers Dentale Implantologie- Nederland

Als Account Manager Dentale Implantologie lever je een belangrijke bijdrage aan de opbouw en verdere groei van een nieuw assortiment implantaten bij een belangrijke speler op de dentale markt.
Gepubliceerd: 01-11-2019
Referentie nr:#HIDR00444
Noordoost Nederland

Account Manager Peripheral Interventions- Noordoost Nederland

De Account Manager Interventie Radiologie werkt zelfstandig, in een servicegerichte organisatie. Concurrerende markt, innovatieve producten. Je bent in staat om de gehele DMU in kaart te brengen en te bezoeken en een breed netwerk op te bouwen. Je bezoekt vooral ...
Gepubliceerd: 06-06-2017
Referentie nr:#HIHD00271
Nederland

Account Manager Dental- Nederland

Als Account Manager Dental heb je de verantwoording voor de verkopen in een deel van Nederland (Zuid en West). Zelfstandige functie bij een modern, innovatief bedrijf met uitstekende producten (investeringsgoederen) op o.a. het gebied van prophylaxis, endodontics, orthodontics en implant...
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#HIDR00443
North East NL

Account Manager / Trainer Diabetes- North East NL

As an Account Manager / Trainer (and Product Specialist) Diabetes North East Netherlands you will contribute to the growth of a relatively new company who developed a unique insulin pump. Good career opportunities. 
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#HIDR00442
The Netherlands, Belgium

*VACATURE INGEVULD - Sales Director Europe- The Netherlands, Belgium

The Sales Director Europe will contribute to the growth of an innovative medical devices company (infusion technology) in Europe. You will be responsible for all direct sales in selected countries in Europe. Sales force of over 10 professionals. A unique opportunity for an ambitious, career...
Gepubliceerd: 09-05-2014
Referentie nr:#HIDR00357
Nederland

*VACATURE INGEVULD - National Sales Manager Endoscopy- Nederland

Voor een sterke internationale organisatie zoeken wij een National Sales Manager Endoscopie. Een senior profiel. Strategisch, Leadership, commercieel, creatief, overtuigend, coachend.
Gepubliceerd: 08-03-2019
Referentie nr:#HIHD00440
Zuidoost Nederland

*VACATURE INGEVULD - Marketing Manager Medical Devices- Zuidoost Nederland

De Marketing Manager Medical Devices voor een internationaal bedrijf in verzorgingsproducten gaat een belangrijk stempel drukken op het beleid en de groei van het bedrijf. Je geeft leiding aan een team van 4 medewerkers. Ervaring met marketingstrategie en online marketing. Een interessante...
Gepubliceerd: 18-03-2014
Referentie nr:#HIDR00355
Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.