Over ons

Highland Transition is sinds 2003 een gespecialiseerd searchbureau voor het invullen van sales, marketing en management vacatures binnen de Healthcaresector.

Onze ervaren consultants werken uitsluitend voor Healthcare bedrijven en kennen de markt als geen ander. Door onze persoonlijke en zorgvuldige benadering bouwen wij een langdurige relatie op met opdrachtgever en kandidaat.

Kandidaten hebben meestal een HBO- of academische opleiding en beschikken over minimaal een aantal jaren werkervaring. Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière dan is Highland Transition het aangewezen bureau om de mogelijkheden in kaart te brengen en je te begeleiden naar een nieuwe positie.

Onze opdrachtgevers zijn internationale en lokaal opererende bedrijven, zorginstellingen en andere aan de zorg gerelateerde organisaties. Zij werken op het gebied van medical devices, farmacie, medische technologie, consumer health of biotechnologie.

Herman Dieten

Na het behalen van het diploma Human Resource Management, startte Herman zijn loopbaan in een Human Resources positie. Zijn eerste HR-functie was bij Wegener, uitgever en drukker van dagbladen en huis-aan-huisbladen.
Herman vervolgde zijn carrière bij FedEx en werd verantwoordelijk voor het Human Resources beleid voor twee vestigingen, in Nederland en in België.

Herman was vanaf 1992 werkzaam als Director Human Resources Benelux bij de firma Johnson & Johnson Medical. In deze rol was hij tevens lid van de Management Board. In die periode heeft Herman bijgedragen aan de sterke groei van de twee marketing en sales organisaties, in Amersfoort en Brussel.

Herman is vanaf 2003 Partner bij Highland Transition. Hij richt zich vooral op marketing en sales posities, klinische functies en senior posities in HR, Finance en Logistics. Naast langdurige ervaring met Executive Search en Recruitment is Herman sterk in loopbaanbegeleiding en coaching.

Dick Rozestraten

Dick is begin 2007 als partner bij Highland Transition gestart. In 1981 behaalde hij zijn doctoraal diploma Sociale Geografie / Planologie aan de Universiteit van Utrecht en is zijn loopbaan begonnen binnen Retail (KBB en V&D). Na de NIMA-C opleiding heeft Dick in marketing en algemeen management functies bij verschillende multinationale ondernemingen gewerkt (Kimberly-Clark, Bertelsmann en Kappa Packaging). Voor SCA heeft hij met zijn gezin een aantal jaren in Philadelphia gewoond, waar hij Marketing Director North America was.

De meeste ervaring heeft Dick opgedaan binnen de medische hulpmiddelen industrie. Als General Manager Benelux heeft hij een bijdrage geleverd aan de sterke groei van het merk TENA (incontinentie producten). Belangrijk was de samenwerking met onder andere zorginstellingen, farmaceutische groothandels en zorgverzekeraars. In die tijd was hij ook bestuurslid van NEFEMED, brancheorganisatie voor medische hulpmiddelen in Nederland. Voordat Dick bij Highland Transition startte was hij als Business Unit Manager DePuy (orthopedische implantaten) voor Johnson & Johnson werkzaam.

Dick vindt vooral inspiratie in succesvolle bemiddelingen die niet volgens “platgetreden paden” zijn verlopen. Als voorbeeld: kandidaten met een voor opdrachtgever onverwachte achtergrond gaan aan de slag bij een bedrijf waarvan ze nog niet eerder hadden gehoord. Dat geeft een speciale voldoening bij drie partijen: de opdrachtgever, de kandidaat en wij zelf.

Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.