Over ons

Highland Transition is sinds 2003 een gespecialiseerd werving-en-selectiebureau voor het invullen van sales, marketing en management vacatures binnen de sector Healthcare.

Wij werken uitsluitend voor Healthcare bedrijven en kennen de markt als geen ander. Door onze persoonlijke en zorgvuldige benadering bouwen wij een langdurige relatie op met opdrachtgever en kandidaat.

Kandidaten hebben meestal een HBO- of academische opleiding en beschikken over minimaal een aantal jaren werkervaring. Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière dan is Highland Transition het aangewezen bureau om de mogelijkheden in kaart te brengen en je te begeleiden naar een nieuwe positie. Wij begeleiden ook regelmatig medewerkers die werkzaam zijn in ziekenhuizen en in andere zorginstellingen naar een functie in de medische industrie.

Onze opdrachtgevers zijn internationale en lokaal opererende medische bedrijven, zorginstellingen en andere aan de zorg gerelateerde organisaties. Zij werken op het gebied van medical devices, farmacie, medische technologie, consumer health of biotechnologie.

Herman Dieten

Vanaf 2003 ben ik werkzaam bij Highland Transition. Ik richt mij vooral op sales, management en marketing posities, klinische functies en posities binnen afdelingen HR, Finance en Logistics.

Na het behalen van het diploma Human Resource Management, startte ik mijn loopbaan in een Human Resources positie. Mijn eerste HR-functie was bij Wegener, uitgever en drukker van vooral dagbladen en huis-aan-huisbladen. Daarna vervolgde ik mijn carrière bij FedEx en werd verantwoordelijk voor het Human Resources beleid voor twee vestigingen, in Nederland en in België.

Van 1992 tot 2003 was ik werkzaam als Director Human Resources Benelux, bij Johnson & Johnson Medical. In deze functie was ik lid van het Management Team. In die periode maakte de firma een sterke groei door. Eindverantwoordelijk voor het HR beleid in de twee marketing en sales organisaties, in Amersfoort en Brussel.

Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.