Kandidaten

Highland Transition is voor jou het aangewezen bureau wanneer:

  • Jij een functie ambieert binnen de Healthcare sector, zowel aan de industrie- als aan de instellingenkant. Het opleidings- of ervaringsniveau is meestal HBO of hoger en je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring. Highland Transition speelt een actieve rol in de begeleiding van kandidaten die de overstap van commerciële bedrijven naar instellingen (en omgekeerd) overwegen.
  • Jij benaderd wilt worden wanneer sprake is van een passende, uitdagende carrièrestap. Dit betekent dat wij je uitgebreid spreken om jouw loopbaanwensen goed in kaart te brengen.
  • Jij op een discrete manier met een potentiële nieuwe werkgever in contact wilt komen. Je geeft er de voorkeur aan om opdrachtgevers niet zelf te benaderen. Het is een kleine wereld en vertrouwelijk omgaan met jouw persoonlijke gegevens is belangrijk.
  • Jij de kans wilt vergroten om bij een bedrijf voorgesteld te worden. Onze opdrachtgevers vertrouwen op onze expertise en zullen in vrijwel alle gevallen onze voordracht honoreren.

Begeleiding van starters bij solliciteren

Voor je gaat solliciteren is een goede voorbereiding cruciaal. Niet alleen is de inhoud en vorm van je CV belangrijk, maar je moet ook je profiel op social media op orde hebben. Als je concrete interesse in een functie hebt, dan zul je een uitstekende motivatie/sollicitatiebrief moeten sturen om uitgenodigd te worden. En als je dan een eerste gesprek krijgt en/of testen moet gaan maken, dan zul je je zeer goed moeten voorbereiden.

Highland Transition kan je bij dit alles helpen:
- Wij organiseren bijeenkomsten voor groepen tot ca. 10 personen, waarbij je leert een goed CV te maken en je social media profielen op orde te krijgen. Ook wordt ingegaan op de kenmerken waaraan een goede motivatiebrief moet voldoen.
- Wij geven indien gewenst persoonlijk advies over het bovenstaande en kunnen tijdens een korte sessie jouw concrete sollicitatiegesprek oefenen. Je zult zien dat je dat veel zelfvertrouwen geeft en de kans op succes wordt daarmee een stuk groter. Neem voor meer informatie contact op met Dick Rozestraten.


Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.