Kandidaten

Highland Transition is voor jou het aangewezen bureau wanneer:

  • Je een functie ambieert binnen de Healthcare sector, zowel aan de industrie- als aan de instellingenkant. Het opleidings- of ervaringsniveau is meestal HBO of hoger en je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring. Highland Transition speelt een actieve rol in de begeleiding van kandidaten die de overstap van commerciële bedrijven naar instellingen (en omgekeerd) overwegen.
  • Je benaderd wilt worden wanneer sprake is van een passende, uitdagende carrièrestap. Dit betekent dat wij je uitgebreid spreken om jouw loopbaanwensen goed in kaart te brengen.
  • Je op een discrete manier met een potentiële nieuwe werkgever in contact wilt komen. Je geeft er de voorkeur aan om opdrachtgevers niet zelf te benaderen. Het is een kleine wereld en vertrouwelijk omgaan met jouw persoonlijke gegevens is erg belangrijk.
  • Je de kans wilt vergroten om bij een bedrijf voorgesteld te worden. Onze opdrachtgevers vertrouwen op onze expertise en zullen in vrijwel alle gevallen onze voordracht honoreren.

Begeleiding van starters bij het solliciteren

Voor je gaat solliciteren is een goede voorbereiding cruciaal. De inhoud en vormgeving van je CV is belangrijk en er wordt ook steeds vaker naar jouw profiel op social media gekeken.
Als je concrete interesse in een functie hebt, dan zul je meestal een motivatie/sollicitatiebrief moeten sturen. En als je een eerste gesprek krijgt en/of testen gaat maken, dan is een goede voorbereiding heel belangrijk.
Highland Transition kan je bij dit alles helpen. Wij geven indien gewenst persoonlijk advies over het bovenstaande en kunnen ook een sollicitatiegesprek oefenen. Je zult zien dat je dat veel zelfvertrouwen geeft en de kans op succes wordt daarmee een stuk groter.

 
Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.