Zoekresultaten

Nederland / Belgie

Sales/Application Specialist CT- Nederland / Belgie

The Sales/Application Specialist CT at a top international healthcare company is responsible for supporting sales of complex technical products, solutions and/or services. Specialized in the CT product portfolio you are working together with a group of Account Managers in The Netherlands.
Gepubliceerd: 10-01-2017
Referentie nr:#HIDR00416
Noord en Midden Nederland

Product Specialist Elektrofysiologie- Noord en Midden Nederland

Product Specialist Elektrofysiologie. Zelfstandig, klantgericht, assisteert bij procedures (Angiokamer). Flexibel, initiatiefrijk, energiek. Jong bedrijf, leuk team.
Gepubliceerd: 08-11-2018
Referentie nr:#HD0177
Noordwest Nederland

Product / Brand Manager COPD- Noordwest Nederland

Als Product / Brand Manager COPD speel je een belangrijke rol bij de introductie van nieuwe geneesmiddelen, waarbij je uitgedaagd wordt de campagnes op een creatieve manier vorm te geven. In deze rol krijg je een leidende positie binnen het Brandteam en ben je "coach" voor een aantal...
Gepubliceerd: 14-12-2018
Referentie nr:#HIDR00438
Nederland

National Sales Manager Endoscopy- Nederland

Voor een sterke internationale organisatie zoeken wij een National Sales Manager Endoscopie. Een senior profiel. Strategisch, Leadership, commercieel, creatief, overtuigend, coachend.
Gepubliceerd: 08-03-2019
Referentie nr:#HIHD00440
Nederland

Clinical Services / Sales Representative Endoscopie- Nederland

De Clinical Sales Representative Endoscopie ondersteunt de Account Managers in de regio. Ongeveer de helft van Nederland.
Gepubliceerd: 29-11-2018
Referentie nr:#HIHD00437
Noordwest Nederland

Account Manager Zorginstellingen- Noordwest Nederland

Als Account Manager Zorginstellingen ben je verantwoordelijk voor de gestage groei van de omzet van met name medische disposables (continentiezorg) in Noordwest Nederland bij een internationaal opererend bedrijf, dat onlangs de Zorginnovatieprijs won met een uniek continentieconcept. Doelgroep:...
Gepubliceerd: 19-10-2016
Referentie nr:#HIDR00411
Midden en Noord

Account Manager General Surgery- Midden en Noord

Account Manager General Surgery: zelfstandig, praktisch, servicegericht, lef, doorzetter, energie, competitieve markt, internationale producent en leverancier van medische producten.
Gepubliceerd: 18-03-2014
Referentie nr:#HIHD0077
Noordwest, Midden en Noordoost Nederland

Account Manager Biotech- Noordwest, Midden en Noordoost Nederland

Als Account Manager Biotech Noord Nederland (globaal het gebied boven de A12) lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van de unit Biotech. Je bent verantwoordelijk voor een aanzienlijke omzet. Een interessante functie in de wereld van biotech.
Gepubliceerd: 08-03-2019
Referentie nr:#HIDR00441
Zuidoost Nederland

*VACATURE INGEVULD - Marketing Manager Medical Devices- Zuidoost Nederland

De Marketing Manager Medical Devices voor een internationaal bedrijf in verzorgingsproducten gaat een belangrijk stempel drukken op het beleid en de groei van het bedrijf. Je geeft leiding aan een team van 4 medewerkers. Ervaring met marketingstrategie en online marketing. Een interessante...
Gepubliceerd: 18-03-2014
Referentie nr:#HIDR00355
Gelderland

*VACATURE INGEVULD - Marketing Communicatie Specialist- Gelderland

Als Marketing Communicatie Specialist lever je een bijdrage aan de communuicatiestrategie van een snelgroeiend wereldwijd opererend bedrijf in medische apparatuur. Het bedrijf heeft een leidende positie op het gebied van apparatuur voor reinigen en desinfecteren van flexibele endoscopen.
Gepubliceerd: 16-06-2016
Referentie nr:#HIDR00403
Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.