Opdrachtgevers

De arbeidsmarkt binnen Healthcare wordt steeds krapper. Door de vergrijzing blijft de werkgelegenheid in de sector groeien. Veel bedrijven hebben te weinig tijd om het intensieve proces voor het aantrekken van professionals helemaal zelf te kunnen doen.

Door Internet en de vele banensites wordt het steeds moeilijker de juiste mensen aan te trekken. Ieder bedrijf en alle vacatures zijn nu zo zichtbaar dat kandidaten dermate veel keus hebben dat het voor bedrijven lastiger wordt goede kandidaten voor hen te interesseren.

Daarom is het juist nu zinvol om een gespecialiseerd bureau zoals Highland Transition in te schakelen. Wij nemen onze opdrachtgevers veel werk uit handen en zijn in staat om ook kandidaten te traceren die niet actief naar een andere functie zoeken. Door onze "Direct Search" aanpak weten wij die kandidaten te motiveren om naar een andere organisatie over te stappen.

Onze ervaren Consultants werken uitsluitend voor Healthcare bedrijven en kennen de markt als geen ander. Door de persoonlijke en zorgvuldige benadering bouwen Herman Dieten en Dick Rozestraten een langdurige relatie op met de opdrachtgevers en kandidaten.

Onze opdrachtgevers zijn internationale en lokaal opererende bedrijven, zorginstellingen en andere aan de zorg gerelateerde organisaties. Zij werken op het gebied van medical devices, farmacie, medische technologie, consumer health of biotechnologie.

Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.