Opdrachtgevers

De arbeidsmarkt binnen Healthcare  is erg krap. Door de vergrijzing blijft de werkgelegenheid in de sector groeien. Veel bedrijven hebben te weinig tijd om het intensieve proces voor het aantrekken van professionals zelf te doen.

Ieder bedrijf en bijna alle vacatures zijn op Internet nu zo zichtbaar dat kandidaten heel veel keus hebben. Voor bedrijven is het daardoor lastig om goede kandidaten voor hen te interesseren. Daarom is het heel zinvol om een gespecialiseerd bureau zoals Highland Transition in te schakelen.

Wij nemen onze opdrachtgevers veel werk uit handen en zijn in staat om ook kandidaten te vinden die niet actief naar een andere functie zoeken. Door onze "Direct Search" aanpak weten wij die kandidaten te motiveren om naar uw organisatie over te stappen.

Wij werken uitsluitend voor Healthcare bedrijven en kennen de markt heel goed. Door de persoonlijke en zorgvuldige benadering bouwen wij een langdurige relatie op met opdrachtgevers en kandidaten. Onze opdrachtgevers zijn internationale en lokaal opererende bedrijven, zorginstellingen en andere aan de zorg gerelateerde organisaties. Zij werken op het gebied van medical devices, farmacie, medische technologie, consumer health of biotechnologie.

Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.