Highland Transition
healthcare careers

Specialist in werving en selectie en loopbaanbegeleiding binnen Healthcare / Medical Devices

Bekijk alle vacatures

Highland Transition
healthcare careers

Specialist in werving en selectie en loopbaanbegeleiding binnen Healthcare / Medical Devices.

Bekijk alle vacatures

Highland Transition
healthcare careers

Specialist in werving en selectie en loopbaanbegeleiding binnen Healthcare / Medical Devices.

Bekijk onze vacatures

Healthcare Recruitment & Loopbaanbegeleiding

Highland Transition

Wij zijn sinds 2003 een gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor het invullen van vooral sales, marketing en management vacatures binnen de Healthcare sector. Onze ervaren Consultants werken uitsluitend voor Healthcare bedrijven en kennen de markt als geen ander. Door onze persoonlijke en zorgvuldige benadering bouwen wij een langdurige relatie op met opdrachtgever en kandidaat. 

Kandidaten hebben meestal een HBO- of academische opleiding en beschikken over minimaal een aantal jaren werkervaring. Bent u toe aan een volgende stap in uw carrière dan is Highland Transition het aangewezen bureau om de mogelijkheden in kaart te brengen en u te begeleiden naar een nieuwe positie. 

Onze Opdrachtgevers zijn internationale en lokaal opererende bedrijven, zorginstellingen en andere aan de zorg gerelateerde organisaties. Zij werken op het gebied van medical devices, farmacie, medische technologie, consumer health en biotechnologie. De arbeidsmarkt binnen Healthcare is krap. Door het Internet en veel banensites wordt het moeilijker de juiste mensen aan te trekken. Bedrijven en vacatures zijn zo zichtbaar dat kandidaten veel keus hebben. Voor bedrijven wordt het lastiger goede kandidaten voor hen te interesseren. Daarom is het heel belangrijk om een gespecialiseerd bureau zoals Highland Transition in te schakelen. Wij nemen onze opdrachtgevers veel werk uit handen en zijn in staat om ook kandidaten te vinden die niet actief naar een andere functie zoeken. Door onze "Direct Search" aanpak weten wij die kandidaten te motiveren om naar een andere organisatie over te stappen. 

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Voor kandidaten

Highland Transition is voor jou het aangewezen bureau wanneer: 

  • Jij een functie ambieert binnen de Healthcare sector, zowel aan de industrie- als aan de instellingenkant. Het opleidings- of ervaringsniveau is in de meeste gevallen HBO of hoger en je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring. Highland Transition speelt een actieve rol in de begeleiding van kandidaten die de overstap van commerciële bedrijven naar instellingen (en omgekeerd) overwegen.
  • Jij benaderd wilt worden wanneer sprake is van een passende, uitdagende carrièrestap. Dit betekent dat wij je uitgebreid spreken om jouw loopbaanwensen goed in kaart te brengen.
  • Jij op een discrete manier met een potentiële nieuwe werkgever in contact wilt komen. Je geeft er de voorkeur aan om opdrachtgevers niet zelf te benaderen. Het is een kleine wereld en vertrouwelijk omgaan met jouw persoonlijke gegevens is belangrijk.
  • Jij de kans wilt vergroten om bij een bedrijf voorgesteld te worden. Onze opdrachtgevers vertrouwen op onze expertise en zullen in vrijwel alle gevallen onze voordracht honoreren.
Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.