Zoekresultaten

Nederland

Account Manager Ziekenhuislaboratoria- Nederland

Account Manager Ziekenhuislaboratoria (diagnostica en disposables). Zelfstandige functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor behoud en verdere groei van de omzet. Aanvankelijk voor heel Nederland. Mogelijk wordt het team op termijn versterkt met een collega. 
Gepubliceerd: 07-09-2022
Referentie nr:#HIDR00457
Nederland

2 Account Managers General Surgery- Nederland

Account Manager General Surgery: initiatiefrijk, zelfstandig, praktisch, servicegericht, lef, doorzetter, energiek. Ook 80 of 90% mogelijk.
Gepubliceerd: 09-06-2022
Referentie nr:#HIHD0077
Regio Noordoost tot Zuidoost Nederland

Product Specialist Interventie Cardiologie- Regio Noordoost tot Zuidoost Nederland

De Product Specialist Cardiologie zorgt voor het behouden en verder uitbouwen van het marktaandeel. Ook 80 of 90% mogelijk. Een interessante, zelfstandige functie voor een klantgericht persoon die ook graag bij procedures (Cathlab) assisteert.
Gepubliceerd: 07-06-2022
Referentie nr:#HD0103
Nederland

Account Manager Neonatologie en Veilig Water- Nederland

Als Account Manager Materniteit & Neonatologie ben je verantwoordelijk voor productvoorlichting en omzetuitbreiding bij klanten in heel Nederland. Je werkt heel zelfstandig.
Gepubliceerd: 01-06-2022
Referentie nr:#HIDR00450
Noordwest Nederland

Regio/Account Manager Instellingen Continentiezorg- Noordwest Nederland

Als Account Manager Instellingen ben je verantwoordelijk voor de (verdere ontwikkeling van de) verkoopresultaten in Noordwest-Nederland. De belangrijkste producten zijn die voor continentiezorg. Je bezoekt o.a. zorggroepen, verpleeghuizen en GGZ-instellingen. In de functie werk je nauw samen...
Gepubliceerd: 21-04-2022
Referentie nr:#HIDR00462
Noord Brabant

Coördinerend Stralingsdeskundige- Noord Brabant

Als Coördinerend Stralingsdeskundige draag je bij aan een effectief en veilig productieproces voor contrastmedia en moleculaire imagingagents van de wereldleider op dit gebied.
Gepubliceerd: 15-03-2022
Referentie nr:#HIDR00461
Nederland

* VACATURE INGEVULD - Applicatie Specialist Ultrasound Cardiologie- Nederland

Als Applicatie Specialist Ultrasound Cardiologie ondersteun je de klant met technische- en klinische training die ziekenhuizen versterken en de zorg verbeteren. In deze veelzijdige rol verzorg je tevens productdemonstraties ter ondersteuning van het salesteam, bezoek je de klanten...
Gepubliceerd: 03-01-2022
Referentie nr:#HIDR00458
Nederland

Account Manager Facilitair en Hygiëne Zorginstellingen- Nederland

Als Account Manager Facilitair en Hygiëne Zorginstellingen ben je specialist op het vlak van hygiëneproducten en ondersteun je het verkoopteam met jouw kennis. (Mede)verantwoordelijk voor de gestage groei van de omzet van jouw productgroiepen.
Gepubliceerd: 24-12-2021
Referentie nr:#HIDR00411
Nederland

* VACATURE INGEVULD - Account Manager Dentale Implantaten - Nederland

Als Account Manager Dental Implants draag je bij aan het ontwikkelen van een nieuw assortiment dentale implantaten bij een internationaal marktleider binnen de dentale markt. Een interessante functie voor een ervaren salesprofessional, waarbij je zelf veel invloed hebt op de te bereiken...
Gepubliceerd: 08-06-2021
Referentie nr:#HIDR00410
Noordwest Nederland

* VACATURE INGEVULD - Product / Brand Manager COPD- Noordwest Nederland

Als Product / Brand Manager COPD speel je een belangrijke rol bij de introductie van nieuwe geneesmiddelen, waarbij je uitgedaagd wordt de campagnes op een creatieve manier vorm te geven. In deze rol krijg je een leidende positie binnen het Brandteam en ben je "coach" voor een aantal...
Gepubliceerd: 08-06-2021
Referentie nr:#HIDR00438
Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.