NL|EN|
Dick Rozestraten

Dick is begin 2007 als partner bij Highland Transition gestart. In 1981 behaalde hij zijn doctoraal diploma Sociale Geografie / Planologie aan de Universiteit van Utrecht en is zijn loopbaan begonnen binnen Retail (KBB en V&D). Na de NIMA-C opleiding heeft Dick in marketing en algemeen management functies bij verschillende multinationale ondernemingen gewerkt (Kimberly-Clark, Bertelsmann en Kappa Packaging). Voor SCA heeft hij met zijn gezin een aantal jaren in Philadelphia gewoond, waar hij Marketing Director North America was.

De meeste ervaring heeft Dick opgedaan binnen de medische hulpmiddelen industrie. Als General Manager Benelux heeft hij een bijdrage geleverd aan de sterke groei van het merk TENA (incontinentie producten). Belangrijk was de samenwerking met onder andere zorginstellingen, farmaceutische groothandels en zorgverzekeraars. In die tijd was hij ook bestuurslid van NEFEMED, brancheorganisatie voor medische hulpmiddelen in Nederland. Voordat Dick bij Highland Transition startte was hij als Business Unit Manager DePuy (orthopedische implantaten) voor Johnson & Johnson werkzaam.

Dick vindt vooral inspiratie in succesvolle bemiddelingen die niet volgens “platgetreden paden” zijn verlopen. Als voorbeeld: kandidaten met een voor opdrachtgever onverwachte achtergrond gaan aan de slag bij een bedrijf waarvan ze nog niet eerder hadden gehoord. Dat geeft een speciale voldoening bij drie partijen: de opdrachtgever, de kandidaat en Highland Transition.

Highland Transition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.